Vloerkleed voor de kinderkamer Sterpatroon Pasteltinten Beige

van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-44-4-12I2
Beschrijving
Een speelse combinatie van sterren, strepen en betoverende pasteltinten maakt van dit vloerkleed een echt aandachtspunt. Het zachte oppervlak nodigt uit om te spelen en te dromen. Sterke materialen, een hoogwaardige verwerking en de certificering conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® garanderen de beste kwaliteit. Tijdens de productie wordt bovendien een bijzondere uitwerking van contouren toegepast, waardoor het design een buitengewone uitstraling krijgt. Onze tip: het voor kinderen passende patroon in tijdloze kleuren kan uitstekend met vele soorten meubels worden gecombineerd. Pas bijvoorbeeld de sterren als decoratieve elementen nogmaals toe en maak van het plafond in de kinderkamer een schitterende sterrenhemel. Groot pluspunt: als het vloerkleed niet meer in de kinderkamer is gewenst, kan het moderne design vast en zeker elders een plekje vinden!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m² • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben