Vloerkleed voor de kinderkamer Lieflijke patronen Pastel Meerkleurig

van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-44-7-18I2
Beschrijving
Vlinders, vogels, bloemen en heel veel mooie kleuren: dit vloerkleed zorgt gegarandeerd voor vrolijkheid! Het liefdevolle patroon nodigt uit om te ontdekken en te spelen en zorgt dankzij de buitengewone uitwerking van de contouren voor een bijzondere beleving. Bovendien is het vloerkleed gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, uiterst duurzaam en onderhoudsarm. De certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® is een bevestiging van het vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze tip: de stralende pasteltinten voegen een betoverende charme aan het speelse design toe, dat ook in wat kleinere ruimtes voor meer gezelligheid zorgt. Van groen en geel tot roze en lila, het maakt allemaal deel uit van het design. Dat is de reden waarom zowel jongens als meisjes dit vloerkleed geweldig mooi vinden. Kies de lievelingskleur van uw kroost en decoreer de kamer met overige bijpassende accessoires!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m² • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben