Kindervloerkleed haas met kroon

van € 35,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-9-32-15I2
Beschrijving
Nu is het tijdperk van de haas aangebroken, want met dit liefdevol vormgegeven laagpolige vloerkleed voor meisjes en jongens laat elke kinderkamer zich nu in een handomdraai tot een echt koninkrijk omtoveren. De aangename lage pool van 13 mm nodigt niet alleen uit tot spelen, maar kan ook op een vloer met vloerverwarming worden gelegd. De prachtig vormgegeven scènes zijn voor ieder kind een echt hoogtepunt. Dit model in blauw valt niet alleen op door de intens heldere kleuren en het schattige design, de mooi vormgegeven haas met kroon zorgt ook nog voor een echte Wonderland-stemming bij de dreumesen. Onze tip: zorg met dit schattige haasmotief in blauw in de kinderkamer voor een sprookjesachtige atmosfeer zoals in Wonderland. Het trendy vloerkleed laat zich uitstekend met witte, houten meubelen combineren, die door een zachte pasteltint op de muur worden afgerond en zo voor een harmonieuze stemming in de kinderkamer zorgen.
Hebt u vragen bij het product?


•Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen

Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m²

Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgen STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben