Woonkamertapijt, designer korte pool, modern golfpatroon

Wohnzimmer-Teppich, Designer-Kurzflor Mit Modernem Wellen-Muster, In Grau Türkis
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 13,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-364-1-9I1
Beschrijving
Een echt mysterie in uw favoriete kamer! Opvallend en extravagant; dit trendy designtapijt brengt een stukje moderne kunst op uw vloer. In tijdloze grijstinten en afgewisseld met koel turquoise stimuleert deze stijlvolle woonaccessoire met zijn ongrijpbare charme kunstzinnig onze denkwijze en brengt hij een tot de verbeelding sprekende sfeer in elke kamer. Het vage patroon onderstreept het mystieke karakter en maakt het tapijt tot een unieke blikvanger in elke kamer! Om ervoor te zorgen dat het prachtige design ook in drukbezochte ruimtes niets van zijn hypnotiserende werking verliest, gebruiken we alleen robuuste en ongevoelige materialen voor de productie van dit laagpolige tapijt. Het voor 100% uit polypropyleen geweven en met een jute tapijtrug verstevigde oppervlak is fantastisch ongecompliceerd en zorgt voor een aangenaam zacht loopgevoel. Dankzij het OEKO-TEX® STANDARD 100-keurmerk hoeft u zich ook geen zorgen te maken over schadelijke stoffen. Dit keurmerk garandeert de absolute afwezigheid van schadelijke stoffen!
Hebt u vragen bij het product?


  • Material: 100% Polypropylen
  • Florhöhe: 1 mm / Gewicht: 2.319 g/qm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Material Rückseite: Jute

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben