Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Kindervloerkleed Pastelkleuren Hondenmotief

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-44-15-12I2
Beschrijving
Is uw kind dol op honden en wil hij of zij niets liever dan zo'n lieve viervoeter als huisdier? Met dit schattige, kortpolige vloerkleed kunt u in ieder geval deels aan deze wens voldoen: Een hele roedel schattige honden van verschillende rassen en maten, rolt al stoeiend over dit beige kindertapijt en nodigt met een onschuldige maar speelse blik uit om mee te ravotten. Het cartoonontwerp laat de harten van de meisjes en jongens die van honden houden, sneller kloppen en maakt van de kinderkamer een hondenspeelplaats. Omdat kinderen ook graag op de vloer spelen, is een warm en zacht oppervlak bijzonder belangrijk. Gelukkig is het zachte kinderkleed gemaakt van 100% polypropyleen en daardoor onderhoudsvriendelijk en robuust. Het praktische materiaal absorbeert ook de gemiste sprongen en „wilde blaffen&quo; en wordt gekenmerkt door een bijzonder aangenaam zachte pool. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk garandeert dat dit knuffelzachte kleed met een aangename poolhoogte van 13 millimeter vrij is van schadelijke stoffen. Onze tip: Een fantasierijk ingerichte kinderkamer geeft uw kind de mogelijkheid om zich bezig te houden en zorgt ervoor dat er geen verveling ontstaat. Creëer een schuilplaats met een speeltent, die uitnodigt om avonturen te beleven of te knuffelen, afhankelijk van de stemming. Een speelgoedhond mag zeker niet ontbreken.
Hebt u vragen bij het product?


  • Kleur: zie afbeelding / Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: ca. 12 mm
  • Getest op schadelijke stoffen, met STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk
  • Onderhoudsvriendelijk / Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Schitterende kleurintensiteit / Bijzonder slijtvast

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben