Vloerkleed Indiaas Gabbeh Wol

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 59,99 € 89,99 (33,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-79-4-18I2
Beschrijving
Kleurrijke brede strepen vormen de basis van dit moderne design. Blauw, rood en groen ontmoeten zachte aardtinten en creëren een harmonisch totaalbeeld, dat moeiteloos in uiteenlopende concepten van het interieur kan worden geïntegreerd. De vloerkleden gemaakt van hoogwaardige wol, worden met de hand geweven. Dat is de reden dat de natuurlijke Indiase vloerkleden een buitengewone structuur hebben, die tegelijkertijd onderhoudsarm en solide is. Het handgemaakte design toont de hoogste kwaliteit. Onze tip: het design zorgt in de woonkamer in een handomdraai voor een authentieke en gemoedelijke sfeer. Ook in de kinderkamer of slaapkamer zijn de zachte vloerkleden een echt aandachtspunt. Kies gewoon uw lievelingskleur uit de vrolijke patronen uit en gebruik deze kleuren voor overige decoratieve elementen!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% wol
  • Poolhoogte: 9 mm/Gewicht: 3600 g/m2
  • Robuust
  • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / handgeweven
  • CARE & FAIR®

Klanten kochten ook

Designer Teppiche Modern Loribaft Nomaden Teppich Terra Rot Grün Multicolour
Loribaft Gabbeh look Vloerkleed
Inhoud 1
van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben