Designer vloerkleed Ruitpatroon Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 35,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-99-6-9I2
Beschrijving
De stijl van uw inrichting is net zo individueel als u dat zelf bent? Dan zal uw hart sneller gaan kloppen bij het zien van dit extravagante exemplaar. Het tijdloze kleurverloop in vintagestijl, stijlvolle bruine en grijze tinten en een cool grafisch patroon creëren een buitengewoon design. Het gemêleerde oppervlak heeft een zilveren glans en dankzij de speciale gelaagde structuur met een hoog / laag en diep effect, een moderne driedimensionale uitstraling. Tegelijkertijd is de lage pool, dankzij de verwerking van hoogwaardig polypropyleen, zeer solide en duurzaam. De certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert het vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze tip: de trendy 'used look' maakt het vloerkleed tot centraal aandachtspunt in woon- en werkruimtes. Het zacht glanzende oppervlak geeft aan koele en minimalistisch ingerichte ruimtes, precies het juiste effect voor wat betreft de gemoedelijkheid. Met decoratieve elementen van metaal, zilver of roestvrij staal worden individuele accenten gezet.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 10 mm STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben