Binnen- en buitentapijt ruiten

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-184-2-15I2
Beschrijving

Dit mooie buitentapijt in een geometrische design nodigt u uit om uw schoenen uit te trekken. Ontspan blootsvoets op uw terras en geniet van de losse en ongedwongen sfeer die het kortpolige tapijt in licht grijsblauw en 3D-look verspreidt. De cut-loop-techniek, een combinatie van doorgesneden en niet-doorgesneden lussen, zorgt voor spannende reliëfstructuren. Gemaakt van 100% polypropyleen voelt het tapijt aangenaam zacht onder uw voeten. Het materiaal is weerbestendig, dempt uw voetstappen en is zeer lichtbestendig. Polypropyleenvezels zijn robuust en uitgesproken onderhoudsvriendelijk. Dankzij deze voordelen kan dit moderne tapijt perfect buiten worden gebruikt. Het robuuste tapijt maakt het buiten gezelliger en beschermt ook uw vloer binnenshuis. De rug van jute verhoogt het loopcomfort, en het STANDARD 100 by OEKO-TEX® -keurmerk geeft een zeker gevoel. Onze tip: het gemêleerde grijsblauw en het grote crèmewitte ruitenpatroon passen uitstekend bij puristische tuinmeubelen van hout. Tover met witte en gele zitkussens een vriendelijke, zonnige sfeer. Potplanten en bloemen kunnen de zakelijke, geometrische look opvrolijken en zorgen voor zomerfrisheid in uw buitenoase.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm/gewicht: 1400 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Rugmateriaal: Polypropyleen
  • Robuust/weerbestendig

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben