In- & Outdoor Teppich Japanische Flagge

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,99 € 29,99 (33,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-233-10-9I2
Beschrijving
Wanneer het eerste fluitsignaal van de wereldkampioenschappen voetbal klinkt, wordt voor minstens vier weken de noodtoestand in de woonkamers van de fans uitgeroepen. Als de gebruikelijke fan-gadgets zoals een vlaggetje, sjaal en shirt u te eentonig zijn, kunt u er gerust een schepje bovenop doen: een vloerkleed met vlaggenmotief in de nationale kleuren van uw elftal verandert elke kamer, al is die nog zo braaf ingericht, ogenblikkelijk in een stijlvast supportersvak. Aanhangers van Japan worden van dit mooie laagpolige vloerkleed helemaal enthousiast. De dichte pool met een hoogte van zes millimeter nodigt ertoe uit, het u in Japanse stijl direct op de vloer gemakkelijk te maken. Het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert u, dat het vrolijk gekleurde vloerkleed geen schadelijke stoffen bevat. Het is vervaardigd van 100% polypropyleen en is daardoor voorbestemd voor voetbal-party's bij u thuis: geen angst voor vlekken - het vloerkleed is robuust en gemakkelijk te onderhouden. U kunt het zelfs op balkon of terras en in de wintertuin gebruiken, want met een gewicht van slechts 1400 gram per vierkante meter is het eenvoudig te verplaatsen. Dankzij de uitermate slijtvaste kunstvezel is het kleed ook perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. Onze tip: traditionele Japanse zitkussens zorgen ondanks voetbal-euforie voor kalmte en een heldere geest. Maar ook buiten het WK-seizoen laat het vloerkleed zich prachtig integreren in het woonlandschap van liefhebbers van Japan.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1400 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben