In- & Outdoor Teppich Französische Flagge

van € 34,00 € 49,99 (31,99% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-233-1-15I4
Beschrijving
De Gallische haan kraait - hoogste tijd voor de fans van het Franse voetbalelftal om hun team aan te moedigen. Dit vloerkleed met vlaggenmotief in de nationale kleuren van Frankrijk hoort fundamenteel thuis in de inrichting van de frankofiele voetballiefhebber. Op spannende voetbalavonden zorgt het tijdens de wereldkampioenschappen voetbal voor een euforische stemming in de televisiekamer. In het dagelijks leven maakt het elke kamer gezellig. Het vrolijk gekleurde vloerkleed bestaat voor 100% uit robuust polypropyleen. Deze onverwoestbare kunstvezel en de praktische poolhoogte van 6 millimeter maken het gemakkelijk te onderhouden en ook praktisch voor gebruik buitenshuis. Gaat u tijdens de rust lekker relaxen op het balkon. Strekt u zich eens lekker uit met een koel drankje op het zachte vloerkleed. Het keurmerk van STANDARD 100 by OEKO-TEX®, dat uitsluitend voorbehouden is aan textiel dat op schadelijke stoffen is getest, bezorgt u een veilig gevoel. Onze tip: comfortabel outdoorverblijven zijn helemaal in. Verhuis uw woonkamer in het warme jaargetijde eenvoudig naar het balkon of het terras. Het nonchalante vloerkleed in blauw-wit-rood verandert koude tegelvloeren en ruwhouten planken in een handomdraai in behaaglijke comfortzones.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1400 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Orient Teppich Rosa Bunt Wohnzimmer Pastellfarben Marokkanisches Design Kurzflor
Tapijt Marokkaans Patroon
Inhoud 1
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

In- & Outdoor Terrassen Teppich Deutsche Flagge Moderne Beton Optik
In- & Outdoor Teppich Deutsche Flagge
Inhoud 1
van € 17,90 € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben