In- & outdoor vloerkleed Duitse vlag

van € 17,90 € 29,99 (40,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-233-2-8I2
Beschrijving
Het is zover! Het lange wachten is voorbij. Ondersteun het Duitse elftal en beken ook kleur binnen de muren van uw huis. Dit Duitsland-vloerkleed met vlaggenmotief in de nationale kleuren zwart-rood-goud verspreidt een WK-gevoel in uw woonkamer. Beleef de gevoelens van euforie, spanning en nervositeit in uw vriendenkring of met uw gezin voor de televisie. Het vrolijk gekleurde laagpolige vloerkleed beschermt uw vloer tijdens uitgelaten voetbalavonden. De dichte korte pool met een hoogte van 6 millimeter dempt harde geluiden zoals die van vreugdedansen en strijdliederen. Het is robuust en gemakkelijk te onderhouden en neemt u vlekken ook niet kwalijk. Omdat het vervaardigd is van 100% polypropyleen , kunt u het na de wedstrijd snel mee naar buiten meenemen, naar de aansluitende barbecue. Onze tip: het stilistische vloerkleed doet denken aan Street Art en siert ook buiten het WK tienerkamers, werkkamers, kantoren of outdoor-verblijven. De creatieve look past perfect bij steigerhouten zelfbouwmeubels en nonchalante hockers.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

SALE
In- & Outdoor Terrassen Teppich Französische Flagge Moderne Beton Optik
In- & outdoor vloerkleed Franse vlag
Inhoud 1
van € 34,00 € 49,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben