In- & outdoor vloerkleed Belgische vlag

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 17,90 € 29,99 (40,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-233-4-2I2
Beschrijving
Dit vloerkleed laat de harten van Belgische fans sneller kloppen. Dit voor fans onontbeerlijke gadget siert woonkamer, slaapkamer en werkkamer van verstokte voetbalvrienden en roept een WK-sfeer op. Ook buiten komt het coole laagpolige vloerkleed met het Belgische vlaggenmotief in de kleuren zwart, rood, goud goed mee. Omdat het vervaardigd is van 100% polypropyleen, is het ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Wie in de rust een frisse neus wil halen of na de match de zomeravond op het terras wil doorbrengen, hoeft daarbij niet af te zien van het comfort van de woonkamer. De praktische korte pool met een hoogte van zes millimeter zorgt ervoor, dat u zelfs bij euforisch gejuich om een doelpunt en metershoge vreugdesprongen niet struikelt. Het vrolijk gekleurde vloerkleed is robuust en gemakkelijk te onderhouden en doorstaat ook zonder klachten wilde WK-party's in de Belgische nationale kleuren. Het nonchalante vloerkleed voor voetbalfans is getest op schadelijke stoffen in het textiel en onderscheiden met het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: wanneer de wereldkampioenschappen voetbal voorbij zijn, kunt u het vloerkleed in veelbelopen ruimtes zoals in de gang, in de keuken of zelfs in de badkamer gebruiken. En zoals u weet - er komt altijd een volgend WK.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben