In- & outdoor vloerkleed Engelse vlag

SALE
In- & Outdoor Terrassen Teppich Englische Flagge Moderne Beton Optik
In- & Outdoor Terrassen Teppich Englische Flagge Moderne Beton Optik
In- & Outdoor Terrassen Teppich Englische Flagge Moderne Beton Optik
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 17,90 € 29,99 (40,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-233-7-2I2
Beschrijving
U kunt niet langer wachten op het beginsignaal van de wereldkampioenschappen voetbal? Met dit stijlvolle vloerkleed in de nationale kleuren zijn de Engelse fans perfect voorbereid op het mega-event. Door het opvallende vlaggenmotief weten uw gasten in één oogopslag voor welk elftal u bent. Het vrolijk gekleurde laagpolige vloerkleed in wit-rood zorgt voor comfort op spannende voetbalavonden en wekt een WK-sfeer op. Wilt u de wedstrijd bij mooi weer liever buiten volgen? Geen probleem - het vloerkleed voor voetbalfans is vervaardigd van 100% polypropyleen en daardoor ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Omdat het robuust is en gemakkelijk te onderhouden, maken plotselinge stortbuien niets uit. Met een poolhoogte van zes millimeter is het kleed gemakkelijk te reinigen en droogt het snel. Het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® geeft een goed gevoel van veiligheid. Onze tip: het vloerkleed slaat ook buiten het WK-seizoen een goed figuur in tienerkamers of in de woonkamer . Het coole uiterlijk past net zo goed bij een zwartleren bank als bij eenvoudige houten meubelen. Kleine accessoires met Engeland-motief zoals kopjes of kussens ronden het beeld af.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben