In- & Outdoor Teppich Kroatische Flagge

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,99 € 29,99 (33,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-233-8-10I2
Beschrijving
De wereldkampioenschappen voetbal staan voor de deur! Met dit vloerkleed voor voetbalfans, in de Kroatische nationale kleuren, kunt u uw elftal vanuit huis ondersteunen. Het vrolijk gekleurde laagpolige vloerkleed in de kleuren rood, blauw, wit siert stijlvol uw woonkamer, televisiekamer of de partykelder en laat uw bezoekers direct zien welk elftal uw hart sneller doet kloppen. Doordat het vloerkleed met het trotse vlaggenmotief vervaardigd is van 100% polypropyleen, kunt u de match ook op het terras volgen. Het vloerkleed is ook geschikt voor gebruik buitenshuis en is zelfs bestand tegen regenbuien. Geen probleem als in de hitte van de strijd met drankjes wordt gemorst - het Kroatië-vloerkleed is robuust en gemakkelijk te onderhouden. De poolhoogte van zes millimeter en het gewicht van slechts 1400 gram per vierkante meter maken het aangenaam handzaam. U kunt het eenvoudig op uw lievelingsplekje uitspreiden en naar de wedstrijd kijken. Het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen en bevestigt dat het comfortabele fan-gadget geen gevaar voor de gezondheid oplevert. Onze tip: een zitzak in rood of blauw harmonieert perfect met het nonchalante vlaggenvloerkleed en zorgt voor gezelligheid tijdens lange voetbalavonden.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben