Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Designtapijt korte vezel met borduursel contoursnit gemengd beige bruin crème

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 8,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-23-4-12I1
Beschrijving

Dit moderne tapijt biedt eenvoudige behaaglijkheid. Het gemengd beigekleurige midden wordt harmonisch omkaderd door een borduursel in eveneens gemengde bruin- en grijstonen. Met zijn controusnit is het designtapijt een zachte variant voor alle ruimtes bij u thuis. Ontdek een klassiek en tegelijkertijd modern ontworpen tapijtcollectie vol designstukken. Warme tonen zoals beige, bruin en geel worden gecombineerd in duidelijk gevormde structuren en door in elkaar overlopende overgangen. Ook al variëren de patronen, de tapijten hebben toch iets gemeenschappelijk: de menging die ontstaat door twee gesponnen garens. Bovendien hebben enkele designs een contoursnit. Laat u overtuigen door de voordelige kwaliteit van dit gezellige woonaccessoire voor het woon- en slaapgedeelte en de keuken en hal/gang.

Hebt u vragen bij het product?


  • materiaal: 100% polypropyleen
  • poolhoogte: ca. 13mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®0

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben