Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Vloerkleed retro batik blauwgrijs turquoise korte pool

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 30,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-260-4-15I2
Beschrijving
De kleur blauw werkt luchtig, levendig, vrolijk en tegelijkertijd aangenaam ontspannend en rustgevend. Verschillende blauw- en grijstinten zorgen voor een harmonieuze kleurbeleving in dit moderne tapijt. Door het trendy ontwerp in batiklook heeft de zachte pool een speciale aantrekkingskracht. Het harmonieert met een eenvoudige Scandinavische interieurstijl maar ook met een vrolijke boho-look. Trendbewuste klanten combineren deze eyecatcher in elke ruimte met natuurlijk hout of wit meubilair. De magische blauwe collectie scoort niet alleen met nonchalance en schoonheid, maar heeft ook geweldige 'innerlijke eigenschappen’ te bieden: De duurzame korte pool overleeft zelfs de wildste party en is bestand tegen de stress van het dagelijkse gezinsleven. Gemaakt van 100% polyester, dus zeer stevig en vormvast. Dit stijlvolle tapijt is gecertificeerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Bij een poolhoogte van 13 millimeter weegt het kleed 2.700 gram per vierkante meter. Onze tip: Blauw is niet voor niets de favoriete kleur van veel mensen. De kleur creëert ruimte en perspectief. Blauw staat voor de schijnbaar eindeloze uitgestrektheid van de lucht, stemt tevreden en prikkelt de verbeelding.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polyester
  • Poolhoogte: 13 mm
  • Robuust
  • Onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben