Vloerkleed kinderkamer ster met spreuk in grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-264-5-9I2
Beschrijving
Wanneer nieuw leven het daglicht ziet, betekent dit ook dat het tijd is voor een prachtige kinderkamer! U tovert het kamertje met eenvoudige trucs om in een knus onderkomen zodat uw kleintje zich helemaal op zijn gemak voelt. Dit betoverende ontwerp past hier natuurlijk perfect bij. De Engelse spreuk ‘A star is born!’ staat in het midden van de geprinte sterren. Het platte weefsel is heerlijk zacht, maar tegelijkertijd extreem robuust. Het tapijt met opdruk is gemaakt van hoogwaardig polyester en is zelfs wasbaar. Onze tip: In eenvoudig grijs kan het gemakkelijk te onderhouden tapijt worden gecombineerd met verschillende kleuren. Fijne pasteltinten zijn perfect voor het creëren van een rustige sfeer zodat uw kinderen heerlijk kunnen wegdromen!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polyester
  • Poolhoogte: 1 mm
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben