Laagpolig tapijt labyrint design grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-296-1-9I2
Beschrijving
Laat u hypnotiseren: Het verfijnde patroon in lichtgrijze tinten doet denken aan een ingewikkeld labyrint en geeft het tapijt een moderne uitstraling. Een hoogwaardige 3D-look accentueert het geometrische patroon bijzonder goed. De zacht gemêleerde korte pool zorgt voor een prachtige glans. De slijtvaste rug van het tapijt is gemaakt van katoen. De robuuste pool is gemaakt van polyester. . Onze tip: De opengewerkte look van het tapijt geeft het ontwerp een individuele uitstraling. Combineer het bijvoorbeeld met speelse vintage voorwerpen of ga voor purisme in de vorm van eenvoudige meubels en verschillende grijstinten.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm / Gewicht: 2.050 g/m²;
  • Robuust / Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben