Knuffelzachte deken crème wit effen rozengeur

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 44,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 30-3-1-2I3
Beschrijving
Om lekker onder te kruipen, zowel op de bank als op uw ligstoel. De zachte, crèmekleurige knuffelzachte deken met rozengeur past perfect in elke woonomgeving en zorgt voor heerlijke ontspanning en gezellige momenten. Deze deken is gemaakt van 100% polyester en is uitermate geschikt om in weg te dromen. Bovendien is hij onderhoudsarm, mocht er eens een ongelukje gebeuren met een beker warme chocolademelk. De deken is 100% vrij van schadelijke stoffen, zodat u zorgeloos weg kunt dromen! Onze tip: In combinatie met verschillende kussens creëert u een oase van rust. De deken is ook groot genoeg voor een gezellige tijd met zijn tweeën.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polyester
  • Gewicht: 3300 g/m²
  • Afmetingen: 220 x 240 cm
  • Wasbaar bij 30°C

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben