Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

3er-Set Läufer Stern Muster Grün Grau 2x 80x150 1x 80x250 cm

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 55,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

  • Set-LS-8102-1
Beschrijving

In grasgroen straalt de ster op de grijze achtergrond: deze loperset is uiterst geschikt voor mensen die graag kleurrijke accenten gebruiken! Het zacht glanzende oppervlak heeft dankzij het grof gemêleerde materiaal een bijzondere uitstraling. 100% onderhoudsarm polypropyleen maakt van deze kleden solide allrounders, die ook geschikt zijn voor gebruik op de vloerverwarming. De certificering conform de OEKO-TEX® STANDARD 100 is een bevestiging van de hoge kwaliteit. Onze tip: omdat de driedelige set uit twee kleine lopers en een grote loper bestaat, kunt u steeds opnieuw de keuze maken waar de ster voor een goed humeur moet zorgen. De lopers hebben een bijzonder mooi uitstraling, bijvoorbeeld als bedloper en/of lopers rondom het bed in uw slaapkamer. Als u meer kleuraccenten in nuances van groen gebruikt, creëert u een harmonische verbinding.

Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 7 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben