Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

3er-Set Läufer Sternen Muster Braun Beige 2x 80x150 1x 80x250 cm

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 55,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

  • Set-LS-8103-1
Beschrijving

Sterren hebben talloze betekenissen - hier staat de ster voor goede stijl! De lichte ster heeft op de beige-bruin gemêleerde achtergrond een subtiele en moderne uitstraling. De kleuren komen uitzonderlijk goed tot uitdrukking op een houten vloer en benadrukken een gemoedelijke ambiance. Het solide polypropyleen is tevens geschikt voor gebruik op de vloerverwarming en de kleden zijn gecontroleerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Overigens: deze lopers ontvangt u als een driedelige set, bestaande uit een grote loper en twee kleinere lopers. Onze tip: gebruik het arrangement bijvoorbeeld als bedloper in uw slaapkamer en gebruik bijpassend bedlinnen in zachte, natuurlijke tinten. Ook in de woonkamer of in de hal kan de ster uitstekend in een hip interieur worden geïntegreerd.

Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 7 mm• Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben