3er-Set Läufer Karo Muster Türkis Grau 2x 80x150 cm 1x 80x300 cm

€ 99,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 5-7 werkdagen

Nog maar een paar beschikbaar
  • Set-LS-8081-1
Beschrijving

Met koele tinten zoals grijs, lichtblauw of taupe volgt u de trend volledig. Deze moderne loperset heeft de trendy kleuren zo gearrangeerd dat het op een subtiel kunstwerk lijkt. Gewelfde accenten vormen een spannend contrast ten opzichte van het symmetrische ruitpatroon. De driedelige set van vloerkleden heeft ook kwalitatief gezien het nodige te bieden. Solide polypropyleen zorgt ervoor dat de producten ook geschikt zijn voor gebruik op de vloerverwarming en maakt hen tot onderhoudsarme allrounders. De certificering conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® is een bevestiging van het vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze tip: u kunt de kleden bijvoorbeeld als bedloper en/of als lopers rondom het bed gebruiken. De kleuren zorgen ook voor een prachtige uitstraling als zij gecombineerd worden met mooi licht houten meubilair. De twee kleine lopers en een grote loper zorgen echter ook in andere ruimtes voor veel speelruimte ten aanzien van de vormgeving, zo geven zij bijvoorbeeld meer structuur aan een lange hal.

Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 13 mm• Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Kinderzimmer Teppich für Kinder Das Kleine Einhorn Pink Creme Türkis
Vloerkleed voor de kinderkamer Eenhoorn Pink
Inhoud 1
van € 32,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben