Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

3er-Set Läufer Geometrisch Rot Grau 2x 60x100 cm 1x 80x250 cm

€ 55,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 7-9 werkdagen

Nog maar een paar beschikbaar
  • Set-LS-8105-1
Beschrijving

Het felrood van dit vloerkleed vormt een tegenpool tot het ingetogen zwart en wit. In een abstract patroon ontvouwt de knallende kleur het volledige potentieel en heeft desondanks geen dominante werking. Het grof gemêleerde oppervlak draagt daaraan bij, hetgeen voor een harmonisch kleurenspel zorgt. De lopers zijn gemaakt van 100% polypropyleen, een zeer solide en onderhoudsarm materiaal, waardoor het ook geschikt is voor gebruik op de vloerverwarming. De loperset bestaande uit drie delen, beschikt bovendien over de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: met de drie lopers kunnen verbindende elementen in een royale ruimte worden gecreëerd. Het arrangement werkt bijzonder mooi als bedloper en/of lopers rondom het bed in uw slaapkamer!

Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 7 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben