Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

3er-Set Läufer Geometrisch Meliert Grün Grau 2x 80x150 cm 1x 80x250 cm

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 55,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

  • Set-LS-8107-1
Beschrijving

Diepgroen en elegant zwart zorgen bij dit design voor een krachtige spanning. Zacht grijs vormt een harmonische verbinding en verleent de nodige rust aan het abstracte patroon. Het grof gemêleerde oppervlak van hoogwaardig polypropyleen valt op door de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en de optimale onderhoudseigenschappen. Ook kan dit vloerkleed zonder enige problemen op de vloerverwarming worden gebruikt. Elke set bestaat uit drie lopers, die u individueel kunt plaatsen en gebruiken. Onze tip: het design heeft een frisse, moderne uitstraling en doet het in een uitnodigende hal bijzonder goed. Als alternatief kunt u de drie kleedjes als vrolijke bedloper en/of lopers rondom het bed gebruiken, die al bij het opstaan voor een goed humeur zorgen!

Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 7 mm• Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben