Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

3er-Set Läufer Geometrisches Muster Braun Beige 2x 60x100 cm 1x 80x250 cm

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

  • Set-LS-8108-1
Beschrijving

Warm, natuurlijk en gemoedelijk: het design van dit vloerkleed geeft aan elk interieur een ambiance van welbevinden. Zachte bruine en beige tinten versmelten in het abstracte patroon tot harmonische componenten. Dankzij het grof gemêleerde oppervlak heeft het vloerkleed een levendige structuur. Deze driedelige loperset is gemaakt van onderhoudsarm polypropyleen, dat ook geschikt is voor gebruik op de vloerverwarming en is gecontroleerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: met dit vloerkleed verleent u in een handomdraai meer flair aan subtiele en koele ruimtes. Gebruik de drie lopers bijvoorbeeld als bedloper en/of lopers rondom het bed in uw slaapkamer, of creëer een sfeervolle verbinding tussen de hal en de woonkamer. Met mooi ingekaderde schilderijen of foto's in een soortgelijke stijl, neemt u de abstracte elegantie ook op uw muren op.

Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 7 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben