Hochflor-Teppich Shaggy Wellen-Design

Edler Teppich Shaggy Hochflor Wellen Flauschig Glänzend In Grau
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-39-2-11I2
Beschrijving
Creme behoort tot de hedendaagse trendkleuren: fris en modern zorgt het stralende blauw-groen ook binnen uw interieur voor een goed humeur. Met de zachte en wollige hoge pool zorgt dit vloerkleed bovendien voor een behaaglijke gezelligheid. Onderhoudsarm polypropyleen maakt het tot een stilistische accessoire voor de meest uiteenlopende ruimtes. Dankzij de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® kunt u op de beste kwaliteit en een hoogwaardige verwerking vertrouwen. Ook is het model optimaal geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. In welke van uw kamers u met dit vloerkleed een kleurrijk accent wilt zetten, laten wij graag geheel aan u over. Onze tip: de kleur komt met name goed tot uitdrukking in combinatie met gedekte grijze of bruine tinten. Met overige accessoires en elementen in turquoise, blauw of mint creëert u direct een harmonische wereld van kleuren. Met deze koele tinten, witte muren en veel licht kunt u ook in de wat kleineren ruimtes meer diepte creëren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal 100% polypropyleen
  • Poolhoogte ca. 45 mm / Gewicht ca. 3000 g/m²
  • Kleur, zie foto
  • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben