Teppich Velours 3-D-Effekt

SALE
Orient Muster Rot
Orient Muster Rot
Orient Muster Rot
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-50-1-2I2
Beschrijving
Harmonische patronen en heldere nuances van het prachtige vloerkleed zijn bepalend voor de stijlvolle uitstraling, lijkend op velours. De kleurrijke, levendige vormgeving van de met de hand gemaakte contouren zorgen voor optische highlights en hebben een speciaal effect op de inrichtingsstijl van de woonruimte. Een gemoedelijke sfeer met trendy accenten. Het stijlvolle vloerkleed dat oogt als velours, is met de originele charme een echte aandachtstrekker, die bovendien kan overtuigen door de exacte verwerking, de goede kwaliteit van de materialen en door duurzaamheid.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 11 mm • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Uiterst duurzaam / Intensief heldere kleuren

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben