Hoogpolig vloerkleed Geruit Lila Wit Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-118-5-12I2
Beschrijving
Harmonische beige en bruine tinten maken van dit design een gemoedelijke eyecatcher! Een symmetrisch geruit patroon vormt de basis voor een tijdloze uitstraling. Dankzij de extra hoge pool krijgt het vloerkleed een moderne en levendige charme. Gemaakt van solide polypropyleen zorgt de zachte pool voor een buitengewone structuur en hebben de kleuren een zacht glanzende uitstraling. Bovendien is het materiaal onderhoudsarm en ook geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Met de certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® is het product bovendien gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Onze tip: bruin en beige creëren een rustige en gezellige sfeer. In combinatie met massief meubilair heeft het vloerkleed op een moderne manier, een rustieke uitstraling. Een minimalistische inrichting verleent aan het design een subtiele gemoedelijkheid.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 50 mm / Gewicht: 2800 g/m2 STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Solide / Onderhoudsarm • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben