Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Hoogpolig vloerkleed ruitpatroon antraciet

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-132-1-4I2
Beschrijving
Stijlvol antraciet vormt de basis voor deze blikvanger in moderne rasterlook. Dankzij het trendy donkergrijs is het vloerkleed een stijlvol accessoire voor uw woonvertrek. Tegelijkertijd doet het design geheimzinnig en elegant aan: maak gebruik van deze uitstraling en geef uw kamer met extravagante decoraties een persoonlijke flair. Aparte lampen of kandelaars in zwart metaal zijn hiervoor uitermate geschikt. Het bijzondere: ondanks de donkere kleur verspreidt het shaggy vloerkleed met het zachte oppervlak een heel bijzondere gezelligheid. Daarvoor zorgt de zachte, hoge pool. Deze wordt met de hand van hoogwaardig polyester geweven. Een robuuste katoenen rug vormt de onderkant en zorgt ervoor dat het product duurzaam en onderhoudsvriendelijk is!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 30 mm
  • Katoenen rug
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben