Hochflor-Teppich Wohnzimmer Zickzack-Muster

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-132-2-21I2
Beschrijving
Black and white: een duo dat er gewoon altijd stijlvol uitziet! Bij dit design vormen de beide contrastkleuren een breed golfpatroon dat dankzij de hoge pool nonchalant en modern overkomt. Het levendige shaggy karakter heeft het vloerkleed te danken aan het superzachte polyester van de handgeweven pool. Een robuuste katoenen rug zorgt voor de nodige stabiliteit. Omdat er met een bijzonder hoge draaddichtheid wordt gewerkt, ontstaat een zeer dicht en geweldig zacht oppervlak. In een omgeving waarin zwart, wit en grijs de boventoon voeren, doet het vloerkleed edgy en modern aan. Ook cool: kies afzonderlijke accessoires in een krachtige accentkleur! Stralend rood, pink of turquoise geeft uw ruimte een heel persoonlijke uitstraling.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 30 mm
  • Katoenen rug
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben