Hoogpolig vloerkleed zigzagpatroon

van € 79,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-132-2-4I4
Beschrijving
Is grijs saai? Zeker niet! De elegante kleur verovert de meest uiteenlopende woonwerelden in al zijn nuances. Bij dit vloerkleed wordt stijlvol antraciet met een lichtere grijstint gecombineerd. Door een modern golfpatroon en de behaaglijke, hoge pool ontstaat een levendig design. Het shaggy karakter van het vloerkleed zorgt voor een gezellige en stijlvolle sfeer in uw woonruimte. De robuuste pool is gemaakt van superzacht polyester. De onderkant wordt gevormd door een slijtvaste katoenen rug. In een intensief handmatig weefproces worden de hoogwaardige materialen tot een onderhoudsvriendelijk totaalkunstwerk verwerkt. Het geweldig zachte oppervlak maakt van het vloerkleed een perfect accessoire voor een knusse bankcombinatie of een zithoek in het eetgedeelte.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 30 mm/Gewicht: 4200 g/m²
  • Katoenen rug
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben