Hoogpolig vloerkleed ruitpatroon bruin

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-132-4-4I2
Beschrijving
Zwart, wit en grijs: de klassiekers raken ook op het gebied van interieurarchitectuur niet uit de mode! Evenmin als het symmetrische ruitpatroon dat dit gezellige shaggy vloerkleed siert. Het design speelt met contrasten en materialen waardoor het vloerkleed zijn bijzondere charme krijgt. De pool wordt gemaakt van superzacht polyester met een hoge draaddichtheid. Op die manier ontstaat in het handmatige weefproces een geweldig zacht oppervlak. De onderkant wordt gevormd door een duurzame katoenen rug. Het resultaat van deze combinatie is een robuust en onderhoudsvriendelijk product dat perfect in een modern en sober interieur is in te passen. Het shaggy vloerkleed geeft een donkere tegelvloer meteen een huiselijke sfeer. Op een warme houten vloer legt het vloerkleed in een oogwenk een stijlvolle verbinding met lichte meubelstukken in wit of grijs.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 30 mm
  • Katoenen rug
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Designer Teppich Modern Konturenschnitt Pastellfarben Mit Karo Muster Beige Lila
Designer vloerkleed Ruitpatroon Taupe
Inhoud 1
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben