Hoogpolig Vloerkleed Woonkamer Wollig Abstract

van € 14,95 € 19,99 (25,21% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Kleur

Maat

  • 10-413-2-9I12
Beschrijving
Ook al zijn deze dromerige hoogpolige vloerkleden wat terughoudend qua kleur, toch betoveren zij met hun perfecte combinatie van een elegant design en een zijdezacht oppervlak. De verschillende overlappende vormen creëren een markant patroon en doen van een afstand denken aan een grove stenen vloer, waarbij het wollige gevoel en het 3D-effect gelijktijdig voor een zachte loopervaring zorgen. In donkergrijs, lichtgrijs of zwart weten de Shaggy’s in elke woonstijl te overtuigen en kunnen dankzij hun neutrale, bijna rationele kleur in elke kamer worden toegepast. Opdat de subtiele grijze tinten in uiteenlopende nuances in de loop der tijd niet als één zee van grijs overkomen en u het vloerkleed ook in de meer intensief belopen ruimtes kunt gebruiken, hebben wij voor de vervaardiging uitsluitend gekozen voor bijzonder onderhoudsarm materiaal. Geweven van 100% polyester is de pool onverwacht ongevoelig, zodat de dagelijkse vervuiling heel gemakkelijk kan worden gereinigd. Nog een voordeel van deze collectie is het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk, waarmee u de garantie hebt dat het vloerkleed volledig vrij is van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 40 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm/robuust
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

SALE
hoogpolig vloerkleed woonkamer shaggy glittergaren
hoogpolig vloerkleed woonkamer shaggy glittergaren
van € 17,99 € 22,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Shaggy Teppich Hochflor Langflor Weich Geometrisch Gemustert Grau Schwarz Rot
Shaggy Geometrische patronen Grijs Rood
Inhoud 1
van € 22,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben