Hoogpolig Vloerkleed Boho Scandi Ruiten Patroon

van € 22,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Kleur

Maat

  • 10-362-6-2I2
Beschrijving
Gemoedelijk en modern, comfortabel en elegant. Deze hoogpolige Shaggy's combineren een uitnodigend, hemelszacht gevoel met een strak design, geheel in de stijl van een Scandinavisch interieur. In subtiel beige benadrukken deze prachtige exemplaren niet alleen een open, gemoedelijke woonruimte, maar zij kunnen net zo gemakkelijk passen in een vaak gedistantieerd ogende ‘Nordic’ minimalistische stijl. Maar bij dit heerlijk zachte oppervlak kan er absoluut geen sprake zijn van distantie. Zijdezacht nodigt het uit om volop te genieten, zowel in de woonkamer, eetkamer als in de slaapkamer. Dankzij het veelzijdig te combineren ruitpatroon zijn deze Shaggy’s echte design-alleskunners. Een wollig zacht oppervlak en zijdeachtige schitterende tinten maken van deze vloerkleden echte meesterwerken. Maar ook meesterwerken hoeven niet gecompliceerd te zijn. Dankzij het gebruikte materiaal van 100% polypropyleen zijn zij uiterst onderhoudsarm en kunnen een klein ongelukje gemakkelijk tot het verleden laten behoren. Bovendien zijn zij uiterst robuust en bestendig, zodat u lang kunt genieten van deze ‘Nordic’ elegante en zachte vloerkleden die uw voeten heerlijk verwennen. In overeenkomst met de STANDARD 100 by OEKO-TEX® zijn de vloerkleden vanzelfsprekend vrij van schadelijke stoffen!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 40 mm / gewicht: 1930 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / bestendig

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben