Hoogpolig vloerkleed Woonkamer Scandinavisch Patroon

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-327-5-12I12
Beschrijving
Geniet van warm comfort in rustieke Nomaden-stijl: De aardse beige basistint en de spannende kleurrijke versieringen van dit heerlijk behaaglijke vloerkleed met bijzonder huiselijke uitstraling roept het gevoel op van een warme, zwoele woestijnoase. Het bonte etnisch patroon benadrukt de gezellige charme en zorgt voor een fantasievolle en exotische gezelligheid in uw huis, met een moderne touch. Dit gemoedelijke karakter wordt nog eens versterkt door het ongelofelijk zachte oppervlak waardoor u kunt genieten van ongekend wooncomfort. Om te zorgen dat u lange tijd zult kunnen genieten van de buitengewone combinatie van de onbeschrijfelijk pluizige pool en de warme, gastvrije uitstraling, zelfs in ruimtes waarin veel wordt verbleven, hebben we voor de vervaardiging van dit shaggy-vloerkleed uitsluitend gebruikgemaakt van het veelzijdige materiaal polypropyleen. Deze alleskunner onder de materialen onderscheidt zich niet alleen door de zachte eigenschappen, maar is ook bijzonder eenvoudig te reinigen, robuust en gecertificeerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en dus volledig vrij van schadelijke stoffen. U kunt dus zorgeloos genieten van dit fluweelzachte knuffelkleed en uw voeten laten verwennen door de pluizige pool!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 35 mm / Gewicht: 2.000 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Kinder Teppich Karo Design Multicolour Grün Rot Grau Schwarz Creme Pink
Ruit
Inhoud 1
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben