Oosterse look

Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Filters resetten
  • meer ...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
SALE
SALE
SALE
Orient Teppich Grau Anthrazit Outdoor Balkon Wohnzimmer Marokkanisches Muster
Buitentapijt Marokkaans design grijs
Inhoud 1
€ 32,00 van € 22,40
Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
SALE
SALE
SALE
Orient Teppich Modern 3D Effekt Meliert Schimmernd Ornamente In Grau Weiß
+3
Oosters tapijt ornamenten goud
Inhoud 1
€ 64,00 van € 44,80
Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
SALE
Designer Teppich Wohnzimmer 3D Effekt Marokkanisches Muster In Grau
Vloerkleed 3D-effect Marokkaans patroon
Inhoud 1
€ 104,99 van € 73,49
Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
SALE
Orient Kurzflor Teppich Wohnzimmer Used-Look Orientalisches Design In Braun
Oosters laagpolig tapijt in zwart
Inhoud 1
€ 84,00 van € 58,80
Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
SALE
Designer Teppich Kurzflor Wohnzimmer Meliert Geometrische Formen Muster In Braun
Designervloerkleed Mandalapatroon Grijs
Inhoud 1
€ 29,50 van € 20,65
Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
1 2 3

Vloerkleden in Oriëntaalse stijl voordelig online kopen

Iedereen die oude, stoffige en ouderwetse oosterse tapijten associeert met de Oriënt heeft nog niet naar de tapijten in oosterse stijl van Tapijt24 gekeken! We hebben de oosterse stijl gevolgd nieuw leven ingeblazen. Of het nu gaat om klassieke modellen met traditionele patronen of om moderne ontwerpen in 3D-look, ons aanbod is allesbehalve ouderwets. Iedereen die oude, stoffige en ouderwetse oosterse tapijten associeert met de Oriënt heeft nog niet naar de tapijten in oosterse stijl van Tapijt24 gekeken! We hebben de oosterse stijl gevolgd nieuw leven ingeblazen. Of het nu gaat om klassieke modellen met traditionele patronen of om moderne ontwerpen in 3D-look, ons aanbod is allesbehalve ouderwets.

Met onze vele filteropties hebt u ondanks het grote aantal voordelige modellen altijd een prima overzicht en vindt u snel uw perfecte tapijt. Oosterse tapijten hoeven niet duur te zijn. Wij bieden een breed scala aan tapijten gemaakt van synthetische vezels, zoals polyamide of polyester. Deze garens zijn bijzonder duurzaam en robuust, dus u zult lang genieten van uw nieuwe oosterse tapijt. Bij Tapijt24 zien wij erop toe dat alle materialen die zowel machinaal als met de hand worden verwerkt van hoge kwaliteit zijn.

Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat garandeert dat onze tapijten geen stoffen bevatten die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Neem voor vragen over certificering of andere onderwerpen contact op met onze klantenservice.

Vloerkleden in Oriëntaalse stijl voordelig online kopen

Het is bekend dat echte oosterse tapijten zeer exclusief en duur zijn. Dit komt door de waardevolle natuurlijke materialen en het uitgebreide handwerk waarmee de tapijten oorspronkelijk zijn gemaakt. Bij Tapijt24 vindt u een ruime keuze aan voordelige oosterse tapijten. Ondanks de machinale verwerking leveren wij altijd de hoogste kwaliteit en kunnen wij onze tapijten aanbieden tegen een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

Het feit dat u de unieke oosterse tapijten bij Tapijt24 online kunt bestellen, heeft de volgende voordelen: U kunt altijd en overal zolang zoeken naar een tapijt als u maar wilt. Aan de andere kant vindt u snel het gewenste model met onze diverse filteropties. Om uw aankoop zo ontspannen en gemakkelijk mogelijk te maken, leveren wij uw droomtapijt bij u thuis wat met name bij de grotere tapijten erg handig is. Als uw vloerkleed tegenvalt of niet aan uw wensen en verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 60 dagen terugsturen dankzij het herroepingsrecht.

Wat kenmerkt een oosters tapijt

Een oosters tapijt valt op dankzij de specifieke kleurstelling en het patroon. In de klassieke stijl worden dieprode, blauwe of aardetinten gecombineerd met fantasierijke patronen, die worden onderverdeeld in verschillende stijlen. Bij ons vindt u bijvoorbeeld de bloemrijke, de curvilineaire of de geometrische stijl, om maar een paar voorbeelden te noemen. Gebruik de filteropties om alleen oosterse tapijten weer te geven die overeenkomen met uw gewenste stijl.

Bij Tapijt24 vindt u niet alleen tapijten in de klassieke oriëntaalse stijl, maar ook oneindig veel in een moderner jasje. Bijvoorbeeld oosterse tapijten in pasteltinten, in een moderne satijnlook of met eenvoudige Marokkaanse patronen in een neutrale kleurstelling, die passen in elk interieur.

Welke soorten oosterse tapijten hebben wij voor u?

Perzische tapijten

    Het traditionele patroon van Perzische tapijten zorgt voor een bijzondere oosterse flair en geeft elke kamer een sensuele en warme uitstraling. De kleurstelling in donkerrode of blauwe tinten creëert ook een ontspannen sfeer. Leg het opvallende oosterse vloerkleed bijvoorbeeld in uw kantoor, waardoor het een groot contrast vormt met de meestal eenvoudige kantoormeubels. Het geeft uw werkkamer meteen een gezellig en respectabel tintje.

Gabbeh tapijten

    Onze Gabbeh-tapijten zorgen onmiddellijk voor een goed humeur dankzij hun stralende kleuren. Deze kleden zijn kleurrijk en toch ingetogen en staan vooral goed in eenkleurige kamers met discrete en eenvoudige meubels. Hier is het vloerkleed een echte blikvanger en het totaalplaatje wordt iets speelser. Ook aan de wand staan deze tapijten prachtig en trekken ze alle aandacht. Het Gabbeh-tapijt staat niet alleen perfect in uw eigen huis, maar het brengt ook in een kantoor of artsenpraktijk wat leven in de brouwerij. In ruimtes waar veel is ingesteld op wit en eenvoudig, kan een Gabbeh-tapijt de gehele sfeer opfleuren.

Kelim tapijten

    Kelimtapijten bestaan ​​slechts uit hun eigen weefstructuur. Er is geen pool in verwerkt, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Een ander bijzonder kenmerk is dat in dit oosterse kleed aan beide zijden een mooi patroon is geweven en dus met beide kanten boven kan worden neergelegd. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en vervaardigd in een speciaal handmatig weefproces. Het natuurlijke materiaal straalt ongedwongenheid en natuurlijkheid uit, ideaal voor mensen die bij hun inrichting gebruikmaken van lichte stoffen en veel planten. Kelimtapijten zijn perfect voor de praktijkruimtes van natuurgenezers of fysiotherapeuten die het gevoel van natuur, vrijheid en ontspanning in hun behandelkamers willen overbrengen.

Vintage tapijten

    Vintage tapijten mengen zich naadloos met de barokstijl. Deze stijl is gebaseerd op een used-look, oosters geïnspireerde ontwerpen en sierlijke meubels. Er zijn dus talloze manieren om de vintage look van dit vloerkleed in uw interieur terug te laten komen. Bij Tapijt24 hebben wij veel verschillende tapijten met een used-look en een breed scala aan kleuren voor elke smaak.

Voor welke kamers is een oosters tapijt geschikt?

Aangezien oosterse tapijten bijzonder duurzaam en robuust zijn, zijn ze niet alleen geschikt voor de slaapkamer of woonkamer, maar ook voor intensief gebruikte ruimtes, zoals de hal of overloop. Het tapijt beschermt niet alleen de vloer, maar het geeft ook elke ruimte een gezellige sfeer.

In de woonkamer kan het oosterse tapijt van de zithoek een visueel geheel maken en tegelijkertijd zorgen voor een feelgood-sfeer. Het is verbazingwekkend hoeveel gezelligheid een eenvoudig oosters tapijt kan uitstralen. De oosterse look is met kleurrijke kussens en decoratieve vazen al gauw compleet en brengt een ontspannen sfeer bij u in huis.

Door de speciale patronen en kleuren zijn oosterse tapijten een unieke woonaccessoire die elke kamer opfleurt. De oriëntaalse look kan heel romantisch zijn als u meerdere oosterse elementen opneemt in uw interieur. Als u bijvoorbeeld een bijpassende tafellamp wilt combineren, zijn bepaalde lampen van WOFI heel geschikt, omdat deze met hun goudbruine accenten perfect passen in deze sfeer.

Waar moet u op letten qua onderhoud?

Oosterse tapijten zijn kostbaar. Een goede verzorging is belangrijk om zo lang mogelijk van uw aankoop te kunnen genieten. Regelmatig stofzuigen en het onmiddellijk verwijderen van vlekken vormen de basis voor het onderhoud. Nagenoeg elke vlek kan met de hand worden verwijderd zonder dure tapijtreinigers. U leest hoe u dit het beste kunt doen in Reinigingsadvies.

Als alleen met de hand reinigen niet voldoende is, aarzel dan niet om uw oosterse tapijt professioneel te laten reinigen.

Koop nu uw nieuwe oosterse tapijt bij Tapijt24!

Ga snel aan de slag. Aarzel niet en neem een ​​kijkje in onze online winkel. Gebruik voor specifieke ideeën onze filteropties om snel uw gewenste tapijt te vinden. Als u, ondanks onze voordelige modellen, besluit om een ​​duurder, handgeknoopt of een van natuurlijk materiaal vervaardigd vloerkleed aan te schaffen, kunt u kiezen voor "kopen op rekening" om uw droomtapijt in huis te halen. In onze online winkel vindt u gegarandeerd het perfecte oosterse tapijt dat bij u past. Blader door onze modellen en bestel vandaag nog uw unieke woonaccessoire.

Iedereen die oude, stoffige en ouderwetse oosterse tapijten associeert met de Oriënt heeft nog niet naar de tapijten in oosterse stijl van Tapijt24 gekeken! We hebben de oosterse stijl gevolgd... meer lezen »
Venster sluiten
Vloerkleden in Oriëntaalse stijl voordelig online kopen

Iedereen die oude, stoffige en ouderwetse oosterse tapijten associeert met de Oriënt heeft nog niet naar de tapijten in oosterse stijl van Tapijt24 gekeken! We hebben de oosterse stijl gevolgd nieuw leven ingeblazen. Of het nu gaat om klassieke modellen met traditionele patronen of om moderne ontwerpen in 3D-look, ons aanbod is allesbehalve ouderwets. Iedereen die oude, stoffige en ouderwetse oosterse tapijten associeert met de Oriënt heeft nog niet naar de tapijten in oosterse stijl van Tapijt24 gekeken! We hebben de oosterse stijl gevolgd nieuw leven ingeblazen. Of het nu gaat om klassieke modellen met traditionele patronen of om moderne ontwerpen in 3D-look, ons aanbod is allesbehalve ouderwets.

Met onze vele filteropties hebt u ondanks het grote aantal voordelige modellen altijd een prima overzicht en vindt u snel uw perfecte tapijt. Oosterse tapijten hoeven niet duur te zijn. Wij bieden een breed scala aan tapijten gemaakt van synthetische vezels, zoals polyamide of polyester. Deze garens zijn bijzonder duurzaam en robuust, dus u zult lang genieten van uw nieuwe oosterse tapijt. Bij Tapijt24 zien wij erop toe dat alle materialen die zowel machinaal als met de hand worden verwerkt van hoge kwaliteit zijn.

Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat garandeert dat onze tapijten geen stoffen bevatten die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Neem voor vragen over certificering of andere onderwerpen contact op met onze klantenservice.

Vloerkleden in Oriëntaalse stijl voordelig online kopen

Het is bekend dat echte oosterse tapijten zeer exclusief en duur zijn. Dit komt door de waardevolle natuurlijke materialen en het uitgebreide handwerk waarmee de tapijten oorspronkelijk zijn gemaakt. Bij Tapijt24 vindt u een ruime keuze aan voordelige oosterse tapijten. Ondanks de machinale verwerking leveren wij altijd de hoogste kwaliteit en kunnen wij onze tapijten aanbieden tegen een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

Het feit dat u de unieke oosterse tapijten bij Tapijt24 online kunt bestellen, heeft de volgende voordelen: U kunt altijd en overal zolang zoeken naar een tapijt als u maar wilt. Aan de andere kant vindt u snel het gewenste model met onze diverse filteropties. Om uw aankoop zo ontspannen en gemakkelijk mogelijk te maken, leveren wij uw droomtapijt bij u thuis wat met name bij de grotere tapijten erg handig is. Als uw vloerkleed tegenvalt of niet aan uw wensen en verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 60 dagen terugsturen dankzij het herroepingsrecht.

Wat kenmerkt een oosters tapijt

Een oosters tapijt valt op dankzij de specifieke kleurstelling en het patroon. In de klassieke stijl worden dieprode, blauwe of aardetinten gecombineerd met fantasierijke patronen, die worden onderverdeeld in verschillende stijlen. Bij ons vindt u bijvoorbeeld de bloemrijke, de curvilineaire of de geometrische stijl, om maar een paar voorbeelden te noemen. Gebruik de filteropties om alleen oosterse tapijten weer te geven die overeenkomen met uw gewenste stijl.

Bij Tapijt24 vindt u niet alleen tapijten in de klassieke oriëntaalse stijl, maar ook oneindig veel in een moderner jasje. Bijvoorbeeld oosterse tapijten in pasteltinten, in een moderne satijnlook of met eenvoudige Marokkaanse patronen in een neutrale kleurstelling, die passen in elk interieur.

Welke soorten oosterse tapijten hebben wij voor u?

Perzische tapijten

    Het traditionele patroon van Perzische tapijten zorgt voor een bijzondere oosterse flair en geeft elke kamer een sensuele en warme uitstraling. De kleurstelling in donkerrode of blauwe tinten creëert ook een ontspannen sfeer. Leg het opvallende oosterse vloerkleed bijvoorbeeld in uw kantoor, waardoor het een groot contrast vormt met de meestal eenvoudige kantoormeubels. Het geeft uw werkkamer meteen een gezellig en respectabel tintje.

Gabbeh tapijten

    Onze Gabbeh-tapijten zorgen onmiddellijk voor een goed humeur dankzij hun stralende kleuren. Deze kleden zijn kleurrijk en toch ingetogen en staan vooral goed in eenkleurige kamers met discrete en eenvoudige meubels. Hier is het vloerkleed een echte blikvanger en het totaalplaatje wordt iets speelser. Ook aan de wand staan deze tapijten prachtig en trekken ze alle aandacht. Het Gabbeh-tapijt staat niet alleen perfect in uw eigen huis, maar het brengt ook in een kantoor of artsenpraktijk wat leven in de brouwerij. In ruimtes waar veel is ingesteld op wit en eenvoudig, kan een Gabbeh-tapijt de gehele sfeer opfleuren.

Kelim tapijten

    Kelimtapijten bestaan ​​slechts uit hun eigen weefstructuur. Er is geen pool in verwerkt, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Een ander bijzonder kenmerk is dat in dit oosterse kleed aan beide zijden een mooi patroon is geweven en dus met beide kanten boven kan worden neergelegd. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en vervaardigd in een speciaal handmatig weefproces. Het natuurlijke materiaal straalt ongedwongenheid en natuurlijkheid uit, ideaal voor mensen die bij hun inrichting gebruikmaken van lichte stoffen en veel planten. Kelimtapijten zijn perfect voor de praktijkruimtes van natuurgenezers of fysiotherapeuten die het gevoel van natuur, vrijheid en ontspanning in hun behandelkamers willen overbrengen.

Vintage tapijten

    Vintage tapijten mengen zich naadloos met de barokstijl. Deze stijl is gebaseerd op een used-look, oosters geïnspireerde ontwerpen en sierlijke meubels. Er zijn dus talloze manieren om de vintage look van dit vloerkleed in uw interieur terug te laten komen. Bij Tapijt24 hebben wij veel verschillende tapijten met een used-look en een breed scala aan kleuren voor elke smaak.

Voor welke kamers is een oosters tapijt geschikt?

Aangezien oosterse tapijten bijzonder duurzaam en robuust zijn, zijn ze niet alleen geschikt voor de slaapkamer of woonkamer, maar ook voor intensief gebruikte ruimtes, zoals de hal of overloop. Het tapijt beschermt niet alleen de vloer, maar het geeft ook elke ruimte een gezellige sfeer.

In de woonkamer kan het oosterse tapijt van de zithoek een visueel geheel maken en tegelijkertijd zorgen voor een feelgood-sfeer. Het is verbazingwekkend hoeveel gezelligheid een eenvoudig oosters tapijt kan uitstralen. De oosterse look is met kleurrijke kussens en decoratieve vazen al gauw compleet en brengt een ontspannen sfeer bij u in huis.

Door de speciale patronen en kleuren zijn oosterse tapijten een unieke woonaccessoire die elke kamer opfleurt. De oriëntaalse look kan heel romantisch zijn als u meerdere oosterse elementen opneemt in uw interieur. Als u bijvoorbeeld een bijpassende tafellamp wilt combineren, zijn bepaalde lampen van WOFI heel geschikt, omdat deze met hun goudbruine accenten perfect passen in deze sfeer.

Waar moet u op letten qua onderhoud?

Oosterse tapijten zijn kostbaar. Een goede verzorging is belangrijk om zo lang mogelijk van uw aankoop te kunnen genieten. Regelmatig stofzuigen en het onmiddellijk verwijderen van vlekken vormen de basis voor het onderhoud. Nagenoeg elke vlek kan met de hand worden verwijderd zonder dure tapijtreinigers. U leest hoe u dit het beste kunt doen in Reinigingsadvies.

Als alleen met de hand reinigen niet voldoende is, aarzel dan niet om uw oosterse tapijt professioneel te laten reinigen.

Koop nu uw nieuwe oosterse tapijt bij Tapijt24!

Ga snel aan de slag. Aarzel niet en neem een ​​kijkje in onze online winkel. Gebruik voor specifieke ideeën onze filteropties om snel uw gewenste tapijt te vinden. Als u, ondanks onze voordelige modellen, besluit om een ​​duurder, handgeknoopt of een van natuurlijk materiaal vervaardigd vloerkleed aan te schaffen, kunt u kiezen voor "kopen op rekening" om uw droomtapijt in huis te halen. In onze online winkel vindt u gegarandeerd het perfecte oosterse tapijt dat bij u past. Blader door onze modellen en bestel vandaag nog uw unieke woonaccessoire.

Bestverkopend
Teppich Outdoor Rot Terrasse Balkon Orientalisches Design Robust Wetterfest
Buitentapijt oriëntaals motief rood
Inhoud 1
van € 18,89 € 26,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Teppich Klassisch Gemustert Kreis Ornamente in Grau Schwarz Meliert
Klassieke cirkelvormige ornamenten
Inhoud 1
van € 20,99 € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Designer Teppich Wohnzimmer Teppiche Ornamente Vintage Optik Schwarz Weiß
Designer vloerkleed Ornamenten
Inhoud 1
van € 8,05 € 11,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

In- & Outdoor Flachgewebe Teppich Modern Bordüre Natürlicher Look In Braun
Tapijt voor binnen en buiten sierrand antraciet
Inhoud 1
van € 11,90 € 17,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Wasbaar Scandinavisch Boho
Vloerkleed Woonkamer Wasbaar Scandinavisch Boho
van € 8,39 € 11,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Teppich Wohnzimmer Vintage Muster Orientalisch Ornamente Blumenmeer Grün Blau
Vloerkleed woonkamer oosterse bloemenzee
Inhoud 1
van € 24,50 € 35,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Tapijt Woonkamer Marokkaans Patroon Randen
Tapijt Woonkamer Marokkaans Patroon Randen
van € 13,99 € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Oosters Wasbaar In Wasmachine
Vloerkleed Woonkamer Oosters Wasbaar In Wasmachine
van € 8,39 € 11,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Outdoor Teppich Blau Beige Orient Design Blumen Muster Balkon Wohnzimmer
Outdoor-Teppich Orientalisches Muster
Inhoud 1
van € 17,50 € 25,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Modern Ornamenten Vintage
Vloerkleed Woonkamer Modern Ornamenten Vintage
van € 13,99 € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Oosters Vintage Patroon
Vloerkleed Woonkamer Oosters Vintage Patroon
van € 13,99 € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Teppich Schwarz Outdoor Balkon Terrasse Wohnzimmer Flur Kreis Design Robust
Teppich Kreis-Design Balkon Terrasse
Inhoud 1
van € 17,50 € 25,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Laagpolig Vintage Oosters
+1
Vloerkleed Woonkamer Laagpolig Vintage Oosters
van € 32,89 € 46,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Wasbaar Boho Abstract
Vloerkleed Woonkamer Wasbaar Boho Abstract
van € 8,39 € 11,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Laagpolig Vloerkleed Woonkamer Vintage Ornamenten
Laagpolig Vloerkleed Woonkamer Vintage Ornamenten
van € 9,79 € 13,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Trendy tapijt van platweefsel ornamenten
Trendy tapijt van platweefsel ornamenten
Inhoud 1
van € 14,35 € 20,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Tapijt Binnen En Buiten Oosters Boho Patroon
Tapijt Binnen En Buiten Oosters Boho Patroon
van € 12,59 € 17,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Kurzflor Teppich Used Look Ornamentale Muster Jeansblau Modern In Grau Blau
Designer 'Used look' Ornamenten
Inhoud 1
van € 23,10 € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Marokkaans Patroon Vintage
Vloerkleed Woonkamer Marokkaans Patroon Vintage
van € 13,99 € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Designer Teppich Moderne Orient Muster 3D Wohnzimmerteppich Beige Creme
Vloerkleed 3D-effect Ornamenten
Inhoud 1
van € 52,49 € 74,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Mandala Patroon Ornamenten
Vloerkleed Woonkamer Mandala Patroon Ornamenten
van € 13,99 € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Trendiger Flachgewebe Teppich Vintage Orient Used Look Shabby Chic Mehrfarbig
Trendy tapijt van platweefsel vintage
Inhoud 1
van € 20,99 € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed voor binnen en buiten balkon oriëntaals design blauw
Vloerkleed voor binnen en buiten balkon...
van € 33,59 € 47,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Eetkamer Pastel Patroon Oriëntaals
Vloerkleed Eetkamer Pastel Patroon Oriëntaals
van € 19,60 € 28,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed oosters ontwerp platweefsel woonkamer
Vloerkleed oosters ontwerp platweefsel woonkamer
van € 32,89 € 46,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Eatkamer Marokkaans Vintage
Vloerkleed Eatkamer Marokkaans Vintage
van € 26,59 € 37,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed oosters ontwerp platweefsel woonkamer
Vloerkleed oosters ontwerp platweefsel woonkamer
van € 14,35 € 20,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Woonkamer Used Look Abstract
Vloerkleed Woonkamer Used Look Abstract
van € 20,22 € 28,88

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Tapijt Laagpolig Woonkamer Geometrisch Oosters
Tapijt Laagpolig Woonkamer Geometrisch Oosters
van € 18,90 € 27,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Tapijt Voor Binnen En Buiten Balkon Abstract Boho
Tapijt Voor Binnen En Buiten Balkon Abstract Boho
van € 16,79 € 23,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Tapijt Laagpolig Woonkamer Mandala Oosters
Tapijt Laagpolig Woonkamer Mandala Oosters
van € 18,90 € 27,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Orient Teppich Grau Anthrazit Outdoor Balkon Wohnzimmer Marokkanisches Muster
Buitentapijt Marokkaans design grijs
Inhoud 1
van € 22,40 € 32,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
vloerkleed woonkamer oriëntaalse stijl randen
vloerkleed woonkamer oriëntaalse stijl randen
van € 59,49 € 84,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Woonkamer Oosters Patroon Randen
Vloerkleed Woonkamer Oosters Patroon Randen
van € 24,49 € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Woonkamer Oosters Ornamenten Randen
Vloerkleed Woonkamer Oosters Ornamenten Randen
van € 12,59 € 17,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Woonkamer Oosters Mandala
Vloerkleed Woonkamer Oosters Mandala
van € 12,59 € 17,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed oosters ontwerp platweefsel woonkamer
Vloerkleed oosters ontwerp platweefsel woonkamer
van € 14,35 € 20,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Oriëntaals Laagpolig Vloerkleed Met Randen
Oriëntaals Laagpolig Vloerkleed Met Randen
van € 18,89 € 26,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Eetkamer Oriëntaals Patroon Randen
Vloerkleed Eetkamer Oriëntaals Patroon Randen
van € 19,60 € 28,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Tapijt Laagpolig Woonkamer Oosters Randen
Tapijt Laagpolig Woonkamer Oosters Randen
van € 24,50 € 35,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Orient Teppich Modern 3D Effekt Meliert Schimmernd Ornamente In Grau Weiß
+3
Oosters tapijt ornamenten goud
Inhoud 1
van € 44,80 € 64,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Designer Teppich Wohnzimmer 3D Effekt Marokkanisches Muster In Grau
Vloerkleed 3D-effect Marokkaans patroon
Inhoud 1
van € 73,49 € 104,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vintage-vloerkleed oriëntaals design pastelkleuren
Vintage-vloerkleed oriëntaals design pastelkleuren
van € 34,99 € 49,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Marokkaans patroon Laagpolig
Vloerkleed Woonkamer Marokkaans patroon Laagpolig
van € 16,79 € 23,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Tapijt Laagpolig Eetkamer Ornamenten Randen
Tapijt Laagpolig Eetkamer Ornamenten Randen
van € 18,90 € 27,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Woonkamer Ornamenten Mandala Randen
Vloerkleed Woonkamer Ornamenten Mandala Randen
van € 12,59 € 17,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Orient Kurzflor Teppich Wohnzimmer Used-Look Orientalisches Design In Braun
Oosters laagpolig tapijt in zwart
Inhoud 1
van € 58,80 € 84,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Designer Teppich Kurzflor Wohnzimmer Meliert Geometrische Formen Muster In Braun
Designervloerkleed Mandalapatroon Grijs
Inhoud 1
van € 20,65 € 29,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vintage-vloerkleed oriëntaals design pastelkleuren
Vintage-vloerkleed oriëntaals design pastelkleuren
van € 19,59 € 27,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Woonkamer Oosten Patroon Met Ornamenten
Vloerkleed Woonkamer Oosten Patroon Met Ornamenten
van € 9,09 € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Woonkamer Modern Oosters Patroon
Vloerkleed Woonkamer Modern Oosters Patroon
van € 22,40 € 32,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Eetkamer Patroon Oriëntaals Met Randen
Vloerkleed Eetkamer Patroon Oriëntaals Met Randen
van € 19,60 € 28,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Eetkamer Pastel Oriëntaals Patroon
Vloerkleed Eetkamer Pastel Oriëntaals Patroon
van € 19,60 € 28,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Eatkamer Vintage Oosters Modern
Vloerkleed Eatkamer Vintage Oosters Modern
van € 26,59 € 37,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Eatkamer Marokkaans Mandala
Vloerkleed Eatkamer Marokkaans Mandala
van € 26,59 € 37,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Eatkamer Marokkaans Abstract
Vloerkleed Eatkamer Marokkaans Abstract
van € 26,59 € 37,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Tapijt Laagpolig Eetkamer Mandala Oosters Patroon
Tapijt Laagpolig Eetkamer Mandala Oosters Patroon
van € 18,90 € 27,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Tapijt Laagpolig Eetkamer Bloemen Oosters Patroon
Tapijt Laagpolig Eetkamer Bloemen Oosters Patroon
van € 18,90 € 27,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Vloerkleed Woonkamer Bloemen Oosters
Vloerkleed Woonkamer Bloemen Oosters
van € 12,59 € 17,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

nach oben