Tapijt rotsmotief stenen vloer-design grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 26,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-342-3-9I2
Beschrijving
"Een knuffelzachte stenen vloer? Dit unieke tapijt overtuigt door zijn markante, bijzondere en adembenemende rotsenmotief en tovert een grof en tegelijkertijd knuffelzacht gesteente op uw vloer! De grijze gemêleerde rotsblokken zorgen voor een rustieke sfeer en vullen de kamer met een luxueuze, authentieke basissfeer. De kunstzinnig gecarvte 3D-look versterkt de gelijkenis met een echte stenen vloer nog verder en zorgt ervoor dat het tapijt een echte eyecatcher wordt in uw favoriete kamer! Het chique laagpolige tapijt dat gemaakt is van een combinatie van polypropyleen en polyester lijkt ook qua stevigheid behoorlijk op een echte stenen vloer. Het tapijt is onderhoudsarm en overtuigt door zijn stevigheid. Bovendien is het conform het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk vrij bevonden van schadelijke stoffen. Met een opulente poolhoogte van 11 millimeter zorgt het zachte tapijt in tegenstelling tot een echte stenen vloer voor weldadig comfort! Onze tip: Combineer het tapijt met onbehandelde houten meubels, textiel met bontlook en kamerplanten om een authentieke, samenhangende sfeer te creëren."
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80 % polypropyleen, 20 % polyester
  • Poolhoogte: 11 mm/gewicht: 2.500 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben