Kindertapijt Lillifee-motief rand wit roze

van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-366-1-2I2
Beschrijving
Dit leuke Lillifee-tapijt tovert een sprookjesachtige sfeer in de kinderkamer en neemt uw kind mee op een droomreis naar speelse fantasiewerelden. In zacht wit en roze staat op dit kindertapijt de suikerzoete Lillifee centraal, liefdevol weergegeven met kleurige vlinders en hartjes. Met deze kleine fee voelen uw kinderen zich veilig in hun kamer en beleven ze elke dag nieuwe betoverende avonturen! Aangezien er ook op fantastische reizen naar sprookjeswerelden wel eens iets kan worden gemorst, gebruiken wij voor de productie van dit leuke laagpolige tapijt uitsluitend onderhoudsvriendelijke en robuuste materialen. Het weefsel, gemaakt van de veelzijdige alleskunner polypropyleen, verrast ondanks de zachte tinten met een enorme slijtvastheid en bijzondere onderhoudsvriendelijkheid. De zachte pool en het OEKO-TEX® STANDARD 100-keurmerk garanderen uw kinderen knuffelzacht comfort zonder schadelijke stoffen.  
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm/gewicht: 2.555 g/m2
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Frisé-tapijt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben