Kindertapijt Lillifee-motief rand roze

van € 33,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-366-2-1I2
Beschrijving
Speels en toch avontuurlijk verandert het prachtige Lillifee-motief dit roze kindertapijt in een handomdraai in een vrolijk highlight in de kamer van uw kleintjes. De meisjesachtige kleurstelling onderstreept de zachte en sprookjesachtige charme en tovert dromerige fantasiewerelden op de vloer van kinderkamer. Lieve hartjes en puntjes vormen een kleurige rand en zorgen voor een artistieke afwerking van het leuke speelkleed. Dit meesterwerk laat vooral de harten van kleine meisjes sneller kloppen! Ook al doet het zachte roze anders vermoeden, het hoogwaardige, laagpolige tapijt is verrassend robuust en slijtvast. Dankzij de hoogwaardige fabricage van slijtvast polypropyleen is dit tapijt bovendien uiterst gemakkelijk te reinigen en is een ongelukje van uw kleintjes geen probleem, waardoor het dus echt ideaal is voor de kinderkamer. De zachte pool vangt een valpartij liefdevol op en zorgt voor een zachte, kindvriendelijke bodem, waarbij het OEKO-TEX® STANDARD 100-keurmerk comfort zonder schadelijke stoffen garandeert.              
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm/gewicht: 2.555 g/m2
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Frisé-tapijt
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben