Designer vloerkleed Retro

van € 17,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-3-7-9I2
Beschrijving
Graniet, beton, asfalt - de uiteenlopende grijze tinten zijn bijna niet meer weg te denken uit de hedendaagse woontrends. De uitdaging is daarbij het vinden van een eenvoudige inrichting, die toch gezelligheid uitstraalt. De perfecte oplossing kan daarbij worden gevonden in zachte materialen, zoals dit vloerkleed. De onderhoudsarme lage pool creëert dankzij contouren met speciale 3D-effecten, een unieke uitstraling en een zachte glans. Het abstracte patroon wordt levendig op basis van het zachte kleurverloop en de interessante contrasten. Onze tip: werkt perfect op een oude plankenvloer en bij strakke meubels! U wilt meer dynamiek? Vul uw interieur met dit vloerkleed dan aan met grote kussens of een bijzonder behang. Ook dit model is gecertificeerde volgens de OEKO-TEX® STANDARD 100 en valt op door het solide oppervlak dat geschikt is voor gebruik op de vloerverwarming.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen / Kleur: bruin • Poolhoogte ca. 11 mm / Gewicht ca. 2500 g/m² • Oeko- Tex Standard 100 gecertificeerd • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm / Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben