Designer vloerkleed Zigzag Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 20,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-3-8-9I2
Beschrijving
Richtingaangevend design' is voor dit vloerkleed niet slechts een frase, want het geometrische patroon biedt de toeschouwer vele verschillende perspectieven. Strakke lijnen ontmoeten een zachte kleurverloop en een vleugje vintage. Het resultaat: een moderne look die enerzijds dynamisch en anderzijds terughoudend werkt. De ongedwongenheid van het vloerkleed creëert dit. De speciale driedimensionale uitstraling ontstaat door de aangebrachte contouren. Voor wat betreft het onderhoud is dit vloerkleed alles behalve veeleisend. De praktische lage pool kan gemakkelijk worden gereinigd en heeft zich als uiterst solide bewezen. Bovendien is dit model gecertificeerde volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: dit vloerkleed functioneert bijzonder goed in smalle ruimtes, of op een vloeroppervlak waar het daadwerkelijk als 'wegwijzer' kan functioneren.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen / Kleur: bruin • Poolhoogte ca. 11 mm • STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerd • Geschikt voor vloerverwarming • Onderhoudsarm / Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben