Designer vloerkleed Ruiten Pasteltinten Beige

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-45-2-12I1
Beschrijving
Grafici opgelet - dit vloerkleed laat uw hart sneller kloppen! In opvallende ruiten combineert dit model frisse pasteltinten met hoogwaardige materialen. De uitgewerkte contouren zorgen voor een 3D-effect, die er ook voor zorgen dat het vloerkleed een onderhoudsarme en solide allrounder is. Tot de exclusieve vervaardiging behoort vanzelfsprekend ook een certificering conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: de koele tinten zoals grijsblauw, turquoise of taupe zijn heel trendy en hebben een lichte en gemoedelijke uitwerking op uw interieur. Combineer het vloerkleed met lichte houten meubels en een knus woonlandschap, of ontwikkel een modern designconcept voor uw kantoor. Moedig: u kunt nog meer kleuraccenten toepassen door de tinten, zoals taupe nogmaals in het interieur te gebruiken.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m² • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben