Designer vloerkleed Ruiten Pasteltinten Lila

€ 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Maat:

Kleur:

Selectie terugzetten
  • 10-45-3-1I1
Beschrijving
Wij presenteren: de perfecte combinatie van moderne aspecten met een vleugje vrouwelijke charme! In de zacht pasteltinten rosé, grijs en beige, zal dit vloerkleed vele harten sneller laten kloppen. Als contrast ten opzichte van de vrouwelijke kleuren, is er het strakke patroon van strakke vierkanten en dynamische highlights. Het bijzondere: dit model heeft een exclusieve driedimensionale afwerking als gevolg van de speciaal uitgewerkte contouren. Bovendien is dit vloerkleed getest op kwaliteit en verdraagzaamheid - dat wordt gegarandeerd door de certificatie volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: in een ruimte ingericht in vintage look, kan dit vloerkleed een mooie verbinding maken tussen een gezellige kleurrijke wereld en afzonderlijke moderne elementen. Maar ook kan het vloerkleed bijvoorbeeld een individueel aspect aan een behaaglijke slaapkamer toevoegen.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m² • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Antirutschmatte Teppichunterlage Teppichstop Haftgitter alle Grössen Top Preis Antislip-onderkleed
Inhoud 1
van € 6,25

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Teppich Modern Bunt Teppich Splash Brush Leinwand Optik Creme Grün Blau Rot Gelb Vloerkleed Canvas
Inhoud 1
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE

Klanten bekeken ook

SALE
SALE
Teppich Wohnzimmer Rot Grau Kurzflor 3-D Effekt Schlafzimmer Dreieck Muster Laagpolig tapijt rand
Inhoud 1
van € 25,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben