Designer vloerkleed Ruiten Pasteltinten Lila

€ 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Maat:

Kleur:

Selectie terugzetten
  • 10-45-3-11I1
Beschrijving
Wow - wie dit vloerkleed kiest, zorgt voor een bijna Caribische sfeer in het eigen interieur! Droom met de zachte pasteltinten over de Turkse zee, voel het warme zand onder uw voeten en luister naar het geluid van de golven. Ook al kan dit vloerkleed u niet het echte strandgevoel bieden, toch valt het op door het onderhoudsarme materiaal en de exclusief uitgewerkte contouren. Het solide oppervlak van het model krijgt zo een bijzonder 3D-effect, waardoor het moderne design nog beter tot uitdrukking wordt gebracht. Uiteraard werd dit vloerkleed ook gecontroleerd op het vrij zijn van schadelijke stoffen volgens de OEKO-TEX® STANDARD 100. Onze tip: plaats het vloerkleed direct in de entree of gebruik het als highlight in de woonkamer. Zo zorgt u ervoor dat uw gasten al direct een goed gevoel hebben!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m² • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX® STANDARD 100 • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Antirutschmatte Teppichunterlage Teppichstop Haftgitter alle Grössen Top Preis Antislip-onderkleed
Inhoud 1
van € 6,25

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Teppich Modern Bunt Teppich Splash Brush Leinwand Optik Creme Grün Blau Rot Gelb Vloerkleed Canvas
Inhoud 1
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE

Klanten bekeken ook

SALE
SALE
SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben