Designer vloerkleed Geometrische vormen Turquoise

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 14,99 € 22,99 (34,8% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-45-4-11I1
Beschrijving
Fris turquoise en prachtig grijs: de kleuren vormen samen een echt dreamteam. Ook in het interieur zorgt dit duo voor een luchtige en aangename sfeer. Dit vloerkleed zorgt voor een speciaal effect in een modern interieur. Het ongewone patroon met een driedimensionale uitstraling creëert dit bijzondere effect. Voor wat betreft het onderhoud, is het vloerkleed zeer bestendig: hoogwaardig polypropyleen maakt van het product een duurzame en onderhoudsarme highlight. De certificering volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert het vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze tip: omdat het vloerkleed ook geschikt is voor gebruik op de vloerverwarming, hebt u een grote keuzevrijheid. Als u liefhebber bent van expressief, dan kunt u de vakkundige mix van patronen benadrukken en het heldere vloerkleed combineren met gebloemde of ornamentale, decoratieve elementen. Hebt u een voorkeur voor eenvoudig en helder, dan komt het vloerkleed perfect tot uiting bij strak grijs of wit meubilair.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben