Kleurrijke Scandi look Wollen vloerkleed Zigzagpatroon

SALE
Bunter Skandi Look Wollteppich Zick Zack Muster
Bunter Skandi Look Wollteppich Zick Zack Muster
Bunter Skandi Look Wollteppich Zick Zack Muster
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 299,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-108-1-18I6
Beschrijving
Heldere kleuren en een speels design: dit handgeweven vloerkleed zorgt voor een goed humeur en absolute gemoedelijkheid. Het kleine zigzagpatroon in de kleuren van de regenboog krijgt door het weefproces een individuele uitstraling. De kleine elementen vormen onregelmatige strepen in het grote weefpatroon. Dat zorgt voor een levendige charme. Gemaakt van 100% wol mag u zich verheugen op een hoogwaardig product met een bijzonder lange levensduur. De lage pool is onderhoudsarm en uiterst solide. Onze tip: dit vloerkleed is bij uitstek geschikt voor een woonkamer in warme kleuren of voor een gemoedelijke kinderkamer. Ook in het entree zorgt dit vloerkleed voor een goede indruk, waarmee uw gasten op hartelijke wijze welkom worden geheten. Nog een pluspunt: kruimeltjes of steentjes zijn voor deze kleden geen enkel probleem en kunnen gemakkelijk worden weggezogen.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeweven • Materiaal: 100% wol • Poolhoogte: Lage pool • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Lichtecht / Vlamvertragend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben