Vloerkleed Dambordpatroon Kleurverloop Pastel Kleurrijk

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 32,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-45-9-18I2
Beschrijving
Een droom in pastel: Dit kleurrijke kleed zorgt voor een prachtige lichte sfeer in uw kamer! Het moderne ontwerp is gebaseerd op een symmetrische ruit met gradueel kleurverloop van geel tot paars, groen, blauw en turkoois. Een speciale contoursnede accentueert het oppervlak perfect. De duurzame korte rug van het tapijt is gemaakt van zuiver polypropyleen. Door het hoogwaardige materiaal is het oppervlak gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. Het vloerkleed is getest op schadelijke stoffen in overeenstemming met de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: De zachte kleurtonen zorgen voor een harmonieuze sfeer en geven uw kamer een lichtere uitstraling. In de slaapkamer stimuleert het ontwerp tot een rustige slaap; in de kinderkamer nodigt het juist uit om te spelen en te ravotten. Het patroon ziet er bijzonder mooi uit, in combinatie met afzonderlijke stukken vintage meubilair.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 13mm / Gewicht: 2850 g/mm
  • Voorzien van het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk
  • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Zeer duurzaam vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben