Geweven vloerkleed van zware kwaliteit Randen

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-46-9-9I1
Beschrijving
Zwart, wit en grijs zijn bepalend op dit beperkte kleurenpalet van de minimalistische interieurstijl. Een rechtlijnige evenals kubusvormige resp. geometrische vormgeving kenmerkt het interieur en de woonaccessoires. Dit moderne geweven vloerkleed brengt de minimalistische stijlelementen samen. Bovendien zorgt de lage pool optisch voor een esthetische werking, waardoor naast een aangenaam zachte beleving, ook nog behaaglijkheid aan het interieur wordt toegevoegd. Het vloerkleed benadrukt de minimalistische sfeer optimaal. Dat kan in combinatie met een eettafel, bijzettafeltje of gewoon vrij in de ruimte. Het vrij zijn van schadelijke stoffen wordt gegarandeerd door het milieukeurmerk OEKO-TEX® STANDARD 100.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 18 mm / Gewicht ca. 3200 g/m² • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de OEKO-TEX® STANDARD 100 • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Klanten bekeken ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+49 202 509 05 020

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben