Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Designervloerkleed Dambordpatroon Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-48-9-9I2
Beschrijving
Ondanks het subtiele kleurenschema is dit een opvallende verschijning! Dit is te danken aan het extravagante ontwerp. Het abstracte patroon en een subtiele vintage effect maken dit vloerkleed in klassiek beige, bruin en grijs tot een modern kunstwerk voor uw vloer. De slijtvaste kleuren en de structuur van robuust polypropyleen geven blijk van de duurzaamheid. Het vloerkleed is ook geschikt voor gebruik met vloerverwarming en is getest op schadelijke stoffen volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Tip: Plaats het stijlvolle kleed in een woonkamer of slaapkamer waar bruine en grijze tinten de dominante kleuren zijn. Hierdoor kunt u een natuurlijk en harmonieus totaalconcept creëren waarin u volledig kunt ontspannen!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Hoogte pool: 20 mm
  • Met STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk
  • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Eenvoudig te onderhouden en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben