Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Wollen vloerkleed Met gestreept patroon Pastel Meerkleurig

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 249,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-113-1-18I6
Beschrijving
Grijs, mint, beige en zwart: in dit design zijn de wat koele pasteltinten dominant. Het resultaat is een minimalistisch aandachtspunt in Scandinavische look. Het hoogwaardige vloerkleed van wol en viscose valt naast het stijlvolle gestreepte patroon op door de optimale onderhoudseigenschappen. De lage pool kenmerkt zich door een hoog weerstandsvermogen en lichtechtheid. Bovendien is het oppervlak vlamvertragend. Elk vloerkleed is een handgeweven exemplaar en wordt daardoor een solide unicum. Onze tip: de stijlvolle multicolor tinten zijn absoluut trendy en passen uitstekend bij een eenvoudig en strak interieur. Met veel licht, glas en luchtig textiel zorgt u ervoor dat de ruimte de kenmerkend nordische ongedwongenheid heeft. Groene en grijze tinten harmoniëren mooi met lichte houtkleuren. Met additionele blikvangers in mint of turquoise worden individuele accenten gezet.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeweven • Materiaal: 60% wol, 40% viscose • Poolhoogte: Lage pool • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming • Lichtecht / Vlamvertragend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben